Kitap: Mesele Kendine Ne Kadar İyi Baktığın Değil, Ne Kadar İyi Olmak İstediğin
Yazar: Paul Arden 

Kitap Hakkında

Dünyada nasıl başarılı olunacağına dair bir el kitabı: düşünülemez olanı düşündürülebilir ve imkansızı mümkün kılabilir olan yetenekli ama çekingen insanlar için bir cep rehberi. Dünyanın en iyi reklamcılık gurusu Paul Arden, problem çözme, kısa cevaplama, iletişim kurma, kartları doğru oynatma, hata yapma ve yaratıcılık konularında çeşitli konularda bilgeliğini sunuyor. Bu canlandırıcı ve esprili küçük kitap, reklam dünyasına benzersiz bir bakış açısı getiriyor ve hepsi de sindirilmesi kolay bir lokmalık olarak paketlenmiş; alıntılar, gerçekler, resimler, zekâ ve bilgeliğin ilginç bir derlemesi. Hayatta veya iş hayatında başarılı olmak istiyorsanız, bu kitap bir zorunluluk.
Kitapta çok kolay bir şekilde anlaşılabilecek olan bir çok bir tavsiye de yer verilmiş. Ne zaman bir moral konuşmasına ihtiyaç duyarsanız tekrar tekrar geri dönebileceğiniz kitap; başarısızlıktan korkmak, hırs sahibi olmak ve hayatınızla ilgili olmayan yeni fikirlere açık olmak nasıl duygular bunları da anlatıyor. Yani el kitabı, yaratıcı olmak için cesaret veriyor ve iş dünyasında başarılı olmak için kutunun dışına çıkmanızı sağlıyor.
Kitapta verilen Paul Arden’ın çoğu önerileri yaratıcı olmak gerektiği ve kovulmanıza neden olsa bile hata yapmaktan korkmamak, fakat  işleri daha iyi bir kariyer için fırsat olarak görmek gerektiği konusunda.
Ayrıca kitap, dünyanın dört bir yanından birçok başarılı insanın çok sayıda imgesini kısa, akılda kalıcı alıntılarını okuyuculara çok ilginç ve yaratıcı bir şekilde sunuyor.
İster üniversite okumamış bir kişi, ister serbest meslek sahibi olun, isterse genel müdür olun, bu kitap başarılı olmak isteyen herkes için paha biçilemez.
Yazar hakkında ;
Reklam gurusu Paul Arden, olağanüstü bir dürtü ve enerjinin yanı sıra pek karşılaşmadığımız türden bir sağduyuya sahip yaratıcı bir dahi. 
Reklam kariyerine 16 yaşında başlayan Paul Arden,  Saatchi ve Saatchi’de Yaratıcı Direktör olarak çalıştı. British Airways, Silk Cut, Anchor Butter, InterCity ve Fuji gibi İngiltere’nin en iyi bilinen kampanyalarından ve ‘Önündeki Araba bir Toyota’ sloganlarını içeren ünlü kampanyalardan sorumlu. 1993’te Londra merkezli yapım şirketi Arden Sutherland-Dodd’u kurdu; burada BT, BMW, Ford, Nestle ve Levis gibi müşterilerin reklam yönetmenliğini üstlendi.

Paul Arden şimdi bu ünlü yapım şirketi Sutherland-Dodd’u yönetmenliğini sürdürüyor.

Paul Arden’ın ulaşabileceğiniz resmi hesapları;
https://twitter.com/paul_arden_
https://www.facebook.com/paularden/
https://www.linkedin.com/in/paul-arden-67681318
Dünyada ‘BestSeller’ kitaplar arasında bulunan Paul Arden’ın ‘Mesele ne kadar iyi olduğun değil, ne kadar iyi olmak istediğin’ kitabına bu linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.idefix.com/Kitap/Mesele-Ne-Kadar-Iyi-Oldugun-Degil-Ne-Kadar-Iyi-Olmak-Istedigin/Egitim-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0000000685136?gclid=EAIaIQobChMIi-_u_MnK4QIVS-h3Ch2sgAC6EAQYASABEgI9cPD_BwE