‘Intercontinental Advertising Cup’ sayesinde geçen sene olduğu gibi bu sene de dünyanın en yaratıcı reklamcıları İstanbul’da toplanacak.

Marketing Türkiye ve Marketing Management Institute organizasyonuyla 26-27 Ocak tarihleri arasında, The Riltz Carlton’da,  2011’in en yaratıcı reklamları sahiplerini bulacak!

Yaratıcılık alanında en önemli organizasyonlardan biri olan ve Reklamcılığın Şampiyonlar Ligi olarak da bilinen etkinlik, önümüzdeki üç sene de İstanbul’da gerçekleştirilecek. The CUP olarak da lansedilen yarışmada 2011’in en yaratıcı reklamları, organizasyonda buluşan reklamcılar tarafından 22-25 Ocak tarihinde oylanacak ve 26-27 Ocak tarihlerinde “Yaratıcılık Zirvesi”nde sonuçlanacak.
Globalliğin zihniyeti aynılaştırdığını savunan organizasyon, yerel değerlere daha fazla önem vererek, bu yaratıcılığın arkasında durmayı tercih ediyor.
The CUP 2012’ye Dört belgesel reklam festivali 2011 kazananları, doğrudan aday olurken; bunun haricinde 400 proje ile başvuru yapılmış. Üstelik bütün bu projeler, The CUP jurisi tarafından 4 günlük bir süreç içerisinde değerlendiriliyor ve beğenilen 38 proje Gümüş Kupa’yı almaya hak kazanıyor. Fakat içlerinden bir tanesinin farklılığı var… Galiplerin galibi seçilecek proje sahibi ajans, The Grand Cup sahibi olacak.
Organizasyonun konferans kısmı Yaratıcılığın Altın Sahnesi, Yaratıcı Topluluk Sahnesi, Yaratıcı Düşünürlerin Sahnesi, Kıtalararası Yaratıcı Yıldızlar olmak üzere 4 bölümden oluşuyor.
Zizek The CUP’ta!


Çağdaş felsefenin en önemli ismi Slavoj Zizek, ‘Olumsuz Düşünmenün Gücü’ konuşmasını yapmak üzere The CUP’ta bulunacak.
Zizek, Yaratıcılık Zirvesinin ikinci gününde İstanbul’da yapacağı konuşma ile olumsuz düşünmenin yaratıcı düşünce üzerindeki etkisini, reklam açısından da ifade edecek.