UX ve UI çalışmasını yaptığımız yol yardım uygulaması Diyalog, Mayıs ayı itibari ile son kullanıcıyla buluştu. Doğuş Teknoloji tarafından geliştirilen uygulamayla Doğuş Otomotiv bünyesinde bulunan (Audi, Volkswagen, Volkswagen Ticari Araç, Seat, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Scania) marka araca sahip kullanıcıların yol yardımı almaları sağlanıyor.
001
Araç sahipleri uygulamaya üye olduktan sonra aracını veya araçlarını uygulamaya ekleyebiliyor. İhtiyaç durumunda kullanıcı bilgileriyle giriş yapan sürücü yolda kaldığı aracı seçerek ‘Yolda Kaldım’ buttonuna basıyor.  120sn gibi kısa bir sürede DIM (Doğuş İlgi Merkezi) müşteri hizmetleri yolda kalan sürücüyle iletişime geçiyor.
Konusunda uzman DIM çalışanları tarafından öncelikle sorunu çözümü için telefonda yönlendirmeler ile destek veriliyor, sorun çözülmediği durumda uygulama üzerinden gönderilen konum bilgisine çekici yönlendirilmesi yapılıyor. Kullanıcı uygulama üzerinden çekicinin hangi servisten yönlendirildiğini, çekici bilgilerini ve harita üzerinden yolunu takip edebiliyor.
Uygulamanın sağladığı fayda burada bitmiyor. Kullanıcı araç çekici tarafından alındığında aracın durumunu, çekildiği servis bilgisi detayına kadar, durum bilgilendirme süreçlerini takip ederek  yine harita üzerinden görüntüleyebiliyor.
002
IOS ve Android işletim sistemleri üzerinden destek veren uygulamayı indirmek için Appstore ve Playstore linklerini kullanabilirsiniz;
Appstore: http://rt-short.link/DiyalogAppStore
Playstore: http://rt-short.link/DiyalogAndroid