‘The Dubai International Advertising Festival’ 4-7 Mart tarihleri arasında Madinat Jumeirah Dubai’de gerçekleşiyor.


Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi’ndeki (MENA) reklam ve iletişim sektörü için bir araya gelme fırsatı sunan festivalde; film, baskı, outdoor, pr ve mobilin yanı sıra 14 farklı kategorideki çalışmalar değerlendirilecek. Delegeler, sanat yönetmenleri, yaratacı ekipler, metin yazarları ve yöneticilere kadar bu alandaki birçok çalışan, etkinlikte yaratıcı topluma dair açılımları keşfederek, karşılıklı bilgi alışverişinin içinde olacaklar.
Ayrıca genç reklamcılar, yaratıcılar ve pazarlamacılar için büyük fir fırsat olan Dubai Lynx Akademisi ile öğrenme programına dahil olabilecekler.
Festivalin son gününde yaratıcı reklamları kutlamak adına Dubai Lynx Ödülleri, juri elemesi sonrasında dağıtalacak. Geçen sene 1400 kişinin katıldığı gala gecesi, bu sene yeni kategorilerin de eklenmiş olmasıyla daha heyecanlı geçecek gibi görünüyor.
Başvuru yapmak için hala vakit var. 13 Aralık 2011’de çalışmaların gönderilmeye başlandığı festival, 2 Şubat 2012 tarihine kadar başvuruları kabul etmeye devam edecek.